Friday 30 October 2015

Konkurs za idejno rešenje za logo Udruženja "Prevodilačko srce"


Mislim da je naša humanitarna akcija besplatnog prevođenja medicinske dokumentacije za potrebe lečenja u inostranstvu već solidno poznata. Takođe je poznata i činjenica da smo funkcionisali veoma dugo kao neformalno udruženje, grupa ljudi koja se okupila na jednom mestu online i uspešno sarađuje, prevodi, pomaže.

Odličili smo se na sledeći korak - vreme je da se osnuje i formalno udruženje. U tu svrhu raspisan je konkurs za idejno rešenje za logo Udruženja "Prevodilačko srce". Svako ko se smatra kompetentnim, kreativnim, pozvan je da iznese svoju ideju.

Evo i tekst konkursa:

Dragi prijatelji, pokrenuli smo postupak da naša humanitarna inicijativa preraste u udruženje, samim tim, pozivamo sve grafičke dizajnere da nam pošalju svoja idejna rešenja za logo našeg pokreta, dizajn memoranduma i dizajn za štampu majica, koje ćemo realizovati u cilju medijske promocije i za naše nastupe u medijima. Šaljite nam svoje predloge na mejl prevodilacko.srce@gmail.com. Naravno, proširite ovu informaciju, jer možda će doći baš do onih kojima je naša pomoć potrebna!


No comments:

Post a Comment