Friday 20 June 2014

Upoznavanje!

Predajem engleski jezik od 2009. godine i veoma sam zainteresovana za ucenje svih jezika, kao i za podučavanje. Smatram da čovek, ulazeći u strukturu i ritam jednog jezika, ulazi u novi sferu života, otkriva drugu kulturu, drugačiji način života i postaje bogatiji. Učenjem jezika omogućavamo sebi pristup različitim stvarima, kontakt sa različitim ljudima. Time jednostavno možemo doći do poznanstava, prijatelja, poslova, recepata, knjiga, putovanja... u zavisnosti od našeg interesovanja.
Tokom ovih nekoliko godina, imala sam priliku da predajem svim uzrastima, ljudima različitih profesija, različitih poriva za učenjem jezika.

Što se tiče literature, koristim uglavnom poznate izdavače kao što su MacMillan, Oxford i Cambridge, ali za materijale tokom učenja mogu da posluže i drugi izvori poput društvenih mreža, video snimaka, materijala koje sami nastavnici prave itd.

Ono što je novo za mene od ove godine su ONLINE časovi i online seminari za usavršavanje. Sve je dostupno, samo treba želeti, znati i ne bojati se. Usudite se da znate!

Ukoliko želite da razmenite iskustva, da se raspitate o časovima, kursevima, da potražite neki savet, slobodno me kontaktirajte.

No comments:

Post a Comment